Hakkımızda

Hikayemiz ;

Odak noktası müşteri memnuniyeti olan Trafik Lojistik, AVM ve perakende sektörüne sunduğu taşımacılık hizmetleri ile müşterilerinin tüm iş süreçlerini; hızlı, eksiksiz ve güven içerisinde gerçekleştirir.

 

Taşımacılık alanında müşterilerinin gereksinimlerine uygun, proaktif çözümler üreten Trafik Lojistik, ürünlerin belirlenen zaman periyotlarında satış noktalarına ulaştırılmasını sağlar. Trafik Lojistik’in uzman personeli tarafından yapılan bu dağıtımlar, alıcı noktaların beklentileri dahilinde taşınarak, teslim edilmektedir.

 

Taşıma esnasında AVM’lerin ve taşınmakta olan ürünlerin fiziki yapısına, çalışanların sağlığına ve AVM içerisindeki yaşama zarar vermeden, taşınan ürünün bir noktadan diğerine güvenle ulaştırılmasını hedefleyen Trafik Lojistik, “İş Sağlığı ve Güvenliği” kurallarına uygun olarak hizmet vermeyi ilke edinmiştir.

 

AVM ve perakende taşımacılığı alanında 10 yılı aşkın tecrübeye sahip olan Trafik Lojistik, hayata geçirdiği sürekli iyileştirme çalışmaları  (ziyaret, anket vb.) ile müşteri memnuniyetini sürdürülebilir kılmayı hedeflemektedir.

Vizyon ;

AVM ve perakende taşımacılığı alanında müşteri memnuniyetini sürdürülebilir kılarak, lider olmak.

Misyon ;

Taşımacılık alanında müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun çözümleri; kaliteli, hızlı ve eksiksiz bir şekilde sunarak, güvenilir ve sürdürülebilir iş ortağı olmak.